020 - 63 66 837

24-uurs zorg Rheden

Met de 24-uurs zorg die wij bieden in Rheden kunt u daadwerkelijk dag en nacht, zeven dagen per week op ons rekenen. Naast dat wij de verzorging en verpleging voor onze rekening nemen, ondersteunen wij u ook graag bij dagelijkse activiteiten. Dit kan een bezoek aan de dokter zijn, een wandeling door het park of samen koken. Wij streven er naar om uw dagelijkse routine zoveel mogelijk in stand te houden. Onze zorgverleners zetten zich iedere dag 100 procent in om u zo volledig mogelijk te ondersteunen. Op deze manier hoeft niemand van uw familie een zware zorgtaak op zich te nemen en hoeft u zich niet bezwaard te voelen.

Zorg met respect en aandacht

Waar de reguliere thuiszorg vaak als onpersoonlijk wordt bestempeld, draait het bij ons juist om respect, aandacht en vertrouwen. Bij ons kunt bijvoorbeeld altijd rekenen op een vast zorgteam. Zo wordt er een band gecreëerd tussen zorgverlener en zorgvrager en dat leidt tot een gevoel van vertrouwen en veiligheid voor cliënt.

Daarnaast gaan zorgverleners van Zuster altijd te werk met begrip voor uw situatie. Deze vorm van inlevingsvermogen komt voort uit de ervaring en deskundigheid van onze zorgverleners.

Particuliere zorg op korte termijn

Heeft u op hele  korte termijn 24-uurs zorg in Rheden nodig? U kunt dan meteen op onze zorg rekenen. Bij Zuster Jansen kennen wij namelijk geen wachtlijsten. Op het moment dat u zorg nodig heeft, in welke vorm dan ook, staan wij voor u klaar. Op de website vindt u het complete zorgaanbod. U kunt dan meteen digitaal of per telefoon contact opnemen. Samen met een zorgcoördinator kunt u vervolgens een zorgplan opstellen op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Ook voor verdere vragen over de zorg die wij leveren, kunt u ook bij deze coördinator  terecht.  Wij staan graag voor u klaar.

 

Lees meer bij Zuster Jansen
  • Dankzij de 24-uurs zorg van Zuster Jansen, heeft onze moeder nog jaren in haar eigen huis kunnen wonen.
    Fam. Frederiks
  • De particuliere thuiszorg van Zuster Jansen was van zeer hoog niveau.
    Mevr. Vonken
ARTIKELEN